Saturday, February 26, 2011

Meh, tikam dada aku meh!

Tudia! Tudia! Tajuk gempak habis. Isi tarak! HAHA. Ni nak habaq ni. Aku bosan malam ni.
Ada internet pon bosan jugak ke? Haha. Ditambah dengan masalah apa lancau entah. Haha.
Apa ni? mencarut ni? Opss.. Sorry. Salah aku. Salah aku. Sorry la eh. Haa. Senang la.
Senang. Buat salah mintak maaf. Buat salah mintak maaf. Kalau camtu aku nak jugak
pergi tampar boxer mana-mana, then aku mintak maaf dengan dia. Mesti dia maafkan aku
kan kan kan. Hihi. Apa aku mengarut ni? Ok la. Aku ada lukis muka sendiri. Apa kata kita
tengok sikit hasil kerja aku ni. Bukan apa. Nak bagitau ja. Selama ni aku asyik sangat dok
guna Adobe Photoshop CS3. Kuno kan kan. Tapi kali ni aku nak try la pulak CS5. Dengan
cerita latest sangat. Haha. 

Muka garang tak? Hihi. Ada misai :)

 Nah! Jadi la kartun yang macam bongok. Hahaha.

Bibir pink nampak? Haha. Biasa la. Aku tak hisap rokok. ( senyum sinis). Apa-apa pun aku nak 
tanya, sama tak muka aku real dengan muka aku yang kartun ni? Korang rasa aku layak jadi yang 
mana? Kartun ke orang real? Soalan apakah ini??? 

p/s: laparnyaaa...

4 kutukans:

uihh hengsem jugak abang dabuldahi nih. muehehe.

kira terer la tu pandai guna. dah seiras dah tu. heheh.

heheh..mcm muke awk lh..kite nak jgak..p xpndai la lukis...

bul sama lah, tapi kulit bawah tu gelap, atas cerah, kalau buat cerah mesti lagi sama kot.. keep it up..

chantek gambar cartoon tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...