Saturday, January 8, 2011

Aku Sang Amatur


Haih. Aku masih lagi belom sempat nak melayan kunjungan- kunjungan blogger-blogger yang bertandang ke blog aku. Aduuhh.. Aku mintak maaf sangat-sangat sebab aku agak bz. Tapi jangan risau. Aku akan melawat jugak cuma cepat dan lambat ja. Sabar ya. Dan terima kasih jugak kepada sesiapa yang menekan butang follower tu. aku sangat-sangat menghargai kalian. Aku bukan sombong atau apa. Tapi buat masa sekarang ni, aku sangat sibuk dengan pelbagai aktiviti yang aku ada. Harap jangan ada yang terasa. Please.

Masa ni, tengah aku godek-godek laptop member aku, si Kutiey [ nanti aku nak review sikit pasal mamat ni] ni, aku terjumpa video lama aku. Aku ada edit video ni. Haha.. Time muda-muda memang menyeronokkan. Explore benda-benda. Hehe. Tapi yang malangnya.. Kalau korang nak tengok muka aku tak mandi, boleh la tengok video ni. Serabai habis. Dah macam rupa bai dah.. hihihi.. Aku dok bajet comei apa tah dok gelak "hihihi" ni? Sapa nak pelangkung kepala aku? Mai cepat!! SAPA CEPAT DIA DAPAT!! Hahaha..


itu sahaja. Bosan sudah! haha. Untuk kesempatan ni, aku nak mohon maaf lagi sekali kepada yang pernah singgah disini. Haih hang ni. Asyik mintak maaf ja. Macam orang nak mati ja. Mesti la kan. Kita taktau pun bila kita nak mati kan? kan? SAPA TAU TARIK BULU KETIAK CEPAT!!!

p/s: Siapa suka pergi ke Jalan Yang Kalsom??

9 kutukans:

erm2,,nk tutorial abg hadi...

aku pown ada...
teruk la masa muda~

tanpa nama: tutorial? ok2.. nanti saya buat ya.. hehehe.. tapi tunggu la eahh...

redzuan kassim: haha.. thanks ludul.. aku amatur lagi.. eh.. dengar cerita jadi abg long? haha

fiq: hang ada jugak ka? mana?

ain: ish.. biasa ja.. mana ada hebat.. tq

tak maw la upload...
malu~

footpc: mana ada hebat. biasa ja. huhu

fiq, upload la plizzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...