Monday, December 27, 2010

My 30 Minutes Survey

START!!
Starting time : 11.06 am
Name : Dabuldahi Hadi Isa
Brother(S) ; 1
Eye Colour ; dark brown.
Shoe Size : lapan dan sembilan
Hair ; Curly, ala mak mak gitu~~~
Piercings ; Kat niple belah kan ada 14pcs, kat kiri ada 3pcs. kat dahi banyak.. 114! [ aku orang islam. Apa pierce2??
What are you wearing right now ; Kain batik, baju merah dan gincu
Where do you live ; Alor Setar, Kedah Darul Aman
Favourite number ; 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,
Favourite drink ; Tah, aku rasa Teh O Ais kot. Sebab, walaupun kat kepala aku pikir air lain, tiap kali orang amik order mai aku akan sebut teh o ais..
Favourite Breakfast ; Ulam pegaga


Have You Ever ;

Broken a bone ; Kantoi la kalau aku gtau.
Been in a police car ; Er.. Pernah!
Fallen for a friend ; Ada, nama dia Murad.
Fallen for a guy/girl in a short period of time ; Ada, nama dia gayah! 2 hari lepas tu dia meninggal.
Swam in the ocean ; Suam-suam kuku adala..
Fallen asleep in school ; Haaa.. ni la kehebatan aku.. Aku tak tertidur tau dalam kelas.
Broken someone's heart ; Pernah. Time jadi doktor bedah dulu tu.
Cried when someone died ; 2 kali
Sat by the phone all night waiting for someone to call ; aku blur
Save e-mails ; Hah?

Been cheated on ; Banyak sangat dah. Haih..


What ;
Your room like ; Pekerja kontrak indonesia's room. SO what??? Ada laser banyak.
What is right beside youu ; my lovely laptop la. Hi sayang...
What is the last thing you ate ; Ni sapa ni? tanya soalan macam nak kaji habitat aku ja ni? hahaha

Who ;

Who did you last yell at ; Yale yale yale yalee~~~ pernah dengar lagu ni?
Who was the last person you dance with ; Maya Karin. Hah? Jeles la tu.
Who last made you smile ; kalau pagi tadi, ada pakcik tu. mai mintak 3 ringgit. dia la.

Final Question ;

What are you listening to right now ; Lagu country, sunday morning coming down.
What did you do todayyy ; batuk, batuk, batuk dan batuk
Are you the oldest ; nope!
Indoors or outdoors ; Out of box!
Todayy You Did ; Bercukur.
Talk to someone you like ; Talk to the hand!
Kiss anyone ; Ramai! Mak, Ayah,Tokcik, dan ramai lagi la..
Sing ; Oh blada, oh bladi.. baldi si bloody hole..
Talk to an ex ; :(
Miss Someone ; Yes! I am!

Eat ; Soalan apa ni?


Last Person Whooo ;

Made you cry ; .......
You went to the mall with ; Pejan, my twin!
Who cheered you up ; You guys la!!
You talked to on the phone ; Ha?




Have You ;

Been to Mexico ; Melaka pernah la.
Been to USA ; Makan nasi Goreng USA pernah la.



Randommm ;

Have a crush on someone ; Hihihi. Ada2!! Comeinyaaa
What Book are you reading right now ; Facebook?
Best feeling in the world ; Nanti la.
Future kids name ; Aku nak letak nama ni "ioqrqihfa5262laahfalfhalh bin Dabuldahi Hadi Isa"
Do you sleep with a stuffed animal ; Nyiaw2..
What under your bed ; Hantu Ju On.. Warghh!!
Favourite sport(s) ; Berenang. Tu pun atas katil.
Favourite place ; Punggung aku.
Who do you really hate ; Kau, kau, kau dan kau si penipu!! [ sebut denga gaya pondan habis]
Do you have a job ; jobur ada la. haha.


What time is it now ; 11.35am

END!!

what, gila bapok nak tag 15 orang. Aku post dulu la. satgi aku tag. BZ sikit.

24 kutukans:

@anisa hang tuah: anak hang tuah ke ni??? nice nama tu!!
:)

@miracle: hoi.. hoi.. jangan guling.. awak tu bukan panda nak guling... nanti kotor baju tu.. udah2.

hahahha same, dalam kepala air lain, last2 minta teo ais.. sampai mamak pun dah hafal ain nak air apa..

apesal nama anak pelik kemain lagi.. ngiahahhaa

wakakaka~~
ngko ni klako la..ngee....

What under your bed ; Hantu Ju On.. Warghh!! ----> ada jugak lagi JU nih..huhu~

haha. xpe. banyak lagi baju kat almari baju awak tuh kan? bole pinjam.
wakaka~
*otakmerengg

@cik ain, haha.. kan.. jadi terbiasa.. macam malas la nak demand.. teh o ais sudah. senang cepat dan tangkas!! haaha..

anak nama pelik? mana ada. tu nama komersial kot.. nanti leh masuk dalam pencarian google.. the list of weirdest name..
kalau bapak takdapat nak femes, biar la anak femes.. hihi


@sae, hahaha.. lawak lawak jugak.. tapi kena aku takleh pg kat blog hang ni?? hish.. ni nak marah ni..

saya sangat merindui JU.. dia perintis masa depa blogger.

mirakel, baju dalam almari? oo.. ambik la.. pinjam lah.. i tak kisah nok

rindu kat JU haha~

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/

@areteacar, ha tengok tu.. tengok.. sebab survey ni kena tuduh cacat.. wuwuw.. sedihnyaaaa

@sae, takpa.. malam nanti si ju on datang...

ta kesah ehh nyahh? aww. bole bole :D

mai dtg umah aku...aku cabaikan mulot dia.... flush dia dalam toilet..ngehehehehe~~ gile kejam...!

amboiii , mengenalimu memang menyeronokkan, HAHA.

hahhahahahha...tah papew jew :)
nice :)

@miracle, tak kisah pon.. mak tak kisah sangat...

@sae, step dia salah tu.. mula cabaikan, ambil pisau, ptong, then baru campak dan flush dalam toilet..

@fayy, seronok lagi ke bukit gantang naik basikal dari kedah!

@ myshiera, apa yang tah papew? kenapew cakap macam tew? hiew hiew.. alalalal

mak ke abah?
ok, da kompius =="

sengal jew..
da tergolek2 bce td..hahahahaha:)

sorry.. sorry,, bukan niat pon nak buat awak tergolekk.. sorry...
errr

ada sampai tahap the boom tak?

hahaha menariklah..HAHA

anne, tapi i tak the boom u~~~

kelas kau maria~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...