Friday, December 24, 2010

Sketch Paling Giler

Rusman:ish!! kacau betol. time-time macam ni la nak kacau!!




Rusman: haa!!!! dapat pun tangkap...



Murad: Eh, Muhamad Rusman bin Saad, apa yang kau tangkap tu??


Rusman: Rahsia...
Murad: Hak elah kau... Nak rahsia-rahsia pulak.. tunjuk ar.. bajet hot la kau ni!!! Eleeehhh.. Aku tahu, kau tangkap lalat kan..

Rusman: Salah!!!

Murad: Abis tu??

Rusman: Betol kau nak tahu??

Murad: Yes! Aku nak tau!!

Rusman: Kau pasti??

Murad: Hundred persen, seratus persen.. eh, cepat la gila!!!


Rusman: Ok, nah tengok ni....

Murad:______________
Rusman: Huhahahahahahuahahaha.. hahhahahahaha..



TAPI, KENAPA DENGAN MURAD? APA YANG TERJADI SEBENARNYA???
Jawapan dia simple, kentut dan simpan:)




****Aku mempetaruhkan cerita ni untuk contest ni.****


Jo, aku tak mengharapkan kemenangan, tapi aku suka sokong orang-orang seni macam hang, macam orang-orang seni lain. Hehehe..


6 kutukans:

good luck dabuldahi!!!
terbaik!!!

ko memang best la bro... giler jugak sketch ko neh :D

terimass... contest jadi makin berseri dgn penyertaan ko... good luck!

Hahahaha...
Suka! Suka!
Gug Lak! >_<

wan, thanks wan.. hhahhaha..

jo, aku sokong hang.. dah hang nak lukisan yang giler2.. aku buat ja la.. dari pengalaman aku ni.. hohoho

langit pertama, suka kat sapa ni? kat yang rambut kuning ke afro?

kita satu geng la dabul...best!

haha lawak..gud luck ツ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...