Wednesday, December 1, 2010

Penghinaan terhadap makanan. SEDIH

Hanya kerna nama.. dicaci.. diherdikk dihina.. diperbelenggu.. diperjenayahkan terhadap sejenis makanan. kenapa??? haiwan jugak tak ubah seperti makanan... mereka jugak ada hati dan perasaan... tak ingatkah pesan scarecrow tua.. " ish... tak baik gaduh depan makanan[rezeki]
tapi... inilah realitinya.. bila jati diri hilang.. bila merasakan harga diri tinggi.. bila dah rasa diri tu maju dari sejenis makanan tu... hmmmm. sangat sedih... ini adalah perbualan.. UNCENCORED!!!!

2:14am
dolahhh
paklahhhhh
hang apa habaq??
habaq baiq
hang cana lak?
aikk
snyp plak
aik
aku tak senya[
tapi tengah pikir ayat apa
nak bagi kat hang
aku habaq baik jugak
alhamdulillah
tiada masalah
cuma sekarang aku rasa mengantuk
sebab aku makan pelali kuda tadi
mengantuk la sikit
tapi takpa
aku boleh berlari laju
jangan risau
waaa!!
pjg lg xbole kah hadi?
tulis pjg2 mcm buat krgn time skola dlu?
tau la ang amek masscom
tp jgn la tulih pjg2
ponat nk baca ni
apa2 pn bgs la ang sehat
risau aku kat ang na
psl topic pak tongko smlm
ang mkn pak tongko kah?
apakah bndanya 2?
mknan?
minuman?
jijan?
silakan.......
iwhhh
ehh
owhhhh
pak tongko tu sejenis umang=umang
uman2 ai fc kah?
umang2 ai fc kah?
hahahahahahaha
inike pak tongko?
mak aiii
BPH!!
igtkn org td
ahahaha
ini kelakar
hahahahaha
apa plk kelakar
nama dia mmg pak tongko la
apa plk lawak
makanan kot
tak baik gelakkan makanan
hang jangan la bagi idea kat aku tulis blog lagi
ish3
aku tak larat ni
haha
aku nak buat pasal kejahatan manusia
mslhnya kat kl pgl lain
yang keji dan iri hati terhadap makan
hanya kerna nama
haa bgos gak 2
idea!!
kat kl panggil apa??
cpt buat!
hahahahhaa
hahha
esok2 la aku buat
penat dah ni
kepala dah jam
hehhehee
lupe la
haa!!
haihh
org kl pgl kuih CAKOI
haaaa
btoi
kl cakap cakoi
hahahaha
hahhahaha
kan
kenapa tah
pelik btol la manusia ni
orang melayu ni
suka2 ja perangai
mana sempat ja die letak nama
tengok KL dah la
apa daaaaa
lumpur pon jadi nama
AbdullahZainie is offline.



kerana terlalu malu tempatnya dikutuk, lalu dia terus offline dan menangis.. kerana distatusnya ada " aku insaf, aku janji takkan kutuk makanan lagi"...

3 kutukans:

Hahahah. Org2 tua jdi scarecrow tua. Cun!

as salam..
canggih betul ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...