Saturday, July 11, 2009

Sehari Sepetang Di Atas Bumbung

Orang cakap
Kalau bosan macam2 benda boleh mendorong seseorang itu melakukan sesuatu perkara
Yang boleh menghilangkan rasa bosan tu

Tadi petang aku sangat bosan
Lalu aku pun....
Naik lah atas bumbung blok aku.. Ni la antara view-view dari atas bumbung yang sempat aku rakamkan.. Memori penuh lak time kat atas ni.. Binawe..


Ni wing 2. Eh, aku tgok balik macam gayat la plak
Kalau aku pakai DSLR ni mesti lawa ni gamba ni..Eh, ada paip apa ni?
Agak tinggi la jugak bumbung ni..
Tgok tu ada apa? Burung merpati buat sarang kat sini.. comel-comel gak mereka

Sebagai gamba bukti( aku tak mandi, gigi tak gosok, baju tak pakai)


p/s: kepada sesapa yang berminat yang nak ikut aku jom la.. aku selalu ja naik sorang2.. kesian aku..


video
Video aku mencarut2 kat atas bumbung..

5 kutukans:

hoi!
nak mati kah?!
gila ah!!

kau gila ke?! macam mana kau panjat dooh!

ni bukan gila laaa
ni bosan la....
huhu

pastu nak mencari ketenagan kat tempat paling tinggi...
dan sunyi...
dan cantik gak pandangan uitm dari atas..

sumpah aku tenang gila lepas tu..
sebab tu la aku ni sorang yang hepi go lucky..

yeha!!!

woi giler ke kang jatoh kang bru tau.
btw, ko panjat ikot mane wei??

woi nak matikaaaaa...jatuh satgiii...ishk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...