Sunday, June 7, 2009

belajar la protect diri dari penjenayah

MALAYSIA!!!
amankah malaysia ni?
bagi aku x aman la..
sebab apa?
sebab tgok la sekeliling..
tak payah aku explain..
sediri paham la..
jenayah sana sini..
bagi pendapat aku nak bendung jenayah ni susah.. kalau jenayah tu dah start dari pihak atasan memang susah la nak bendung masalah ni..

tapi kalau kalau kena kat kita masalah ni camna? takkan kita nak biar je diri kita dibunuh?? dan contoh la kalo ada orang pegang pisau dan nak peras ugut anda? adakah anda bagi je apa yang dia nak?? termasuk maruah?? tu memang tak mungkin laa.. apa yang pasti setiap masalah tu ada penyelesaian nya..

lepas ni start lah belajar protect diri, lebih2 lagi student macam aku ni. dan lebih melebih lagi kaum wanita... memang senang jadi sasaran..
aku ada link ni.. korang klik [sini]
pstu pandai2 laa...

6 kutukans:

fork.. aku nak tanya ko,
what would u do,
if someone try to rape u?
tp masalah nye, perogol itu adalah lelaki?
melihat kepada saiz nye, adalah agak
sukar utk ko melawan beliau..
no one's around, and nothing u can used in ur surround? hurmmmm....

macamne ni?
kiranya aku still lagi laki?
orang nak rogol aku tu laki?
k..
aku sangat tak kisah akan saiz..
kalo aku nak kena rogol, aku tgok dulu saiz badan die..agak aku tak mampu lawan aku terpaksa layankan dulu separuh..
bila dah waktu yang kemuncak yang sesuai apa lagi??
laki ni kelemahan die kat anu beliau.. cakar je..
xcakar pon buat la pape yang leh cederakan zakar die..

die tgah mengerang kesakitan ambik la pluang..
pukul skuat ati kat kepala dia!!
atau lompat pijak kat perut dia..

benda simple..
setiap masalah pasti ada cara penyelesaian die

hahahahahaha.. keji la ko fork...
ko sanggup layankan dulu separuh.. hahahahahaha... fork.. klu ko sanggup layan kan separuh dulu..
makna nye ko benarkan dye memasok kan anu nye ke dalam lubang B***** ko... xsakit ker?
hahahahahahaha..
jawapan anda sungguh melucukan.. hahahahaha...
but yet buleh kot diterima akal...

gila
gila
nak mampuih bg masuk zakar beliau??
gila ka apa..
samapi die mendedahkan zakar die dan boleh dicapai..

gila
buntot aku masih dara dan aku masih teruna trang tang tang

awak....
ko yang yg ckap td..
layan kan dulu separuh....
hahahahaha..
sebab tue aku ckp x masok akal..
hahahahahahaha...

hurmmm...
teruna lagi?
kool..
i like virginity... hahahahahaha..
uweks!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...